Politika privatnosti

Politika o zaštiti privatnosti

Sukladno Uredbi (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ (Službeni list Europske unije L 119, 4.5.2016., str. 1., u daljnjem tekstu: Opća uredba o zaštiti podataka), koja je u punoj primjeni od dana 25. svibnja 2018. godine u Republici Hrvatskoj i svim zemljama članicama Europske unije, kao i Zakonu o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (Narodne novine broj 42/18, u daljnjem tekstu: Zakon), Zakona o radu (Nar. novine br. 93 / 14 i 127 / 17), Zakona o zaštiti na radu (Nar. novine, br. 71/14, 118/14 i 154/14), odnosno sukladno pravnom okviru zaštite osobnih podataka u Republici Hrvatskoj i Europskoj uniji te najboljoj europskoj praksi, PODATCI/*

upisano u trgovačkom sudu u Rijeci(u daljnjem tekstu: MBM usluge), kao voditelj obrade osobnih podataka korisnika svojih usluga i kupaca, izradilo je Politiku o zaštiti privatnosti osobnih podataka korisnika usluga i kupaca. Politika o zaštiti privatnosti osobnih podataka jednostrano obvezujući pravni akt zasnovan na temeljnim načelima u obradi osobnih podataka, kojim se regulira koji podaci korisnika se prikupljaju, na koji način se takvi podaci obrađuju, u koje se svrhe upotrebljavaju. Politika o zaštiti privatnosti ujedno upoznaje korisnike usluga i/ili kupce s njihovim pravima u prikupljanju i daljnjoj obradi osobnih podataka, sve u svrhu zaštite njihove privatnosti u širem smislu.

Politika o zaštiti privatnosti temelji se na sljedećim načelima obrade osobnih podataka: načelu zakonitosti, transparentnosti i najbolje prakse, načelu ograničene obrade i smanjenju količine podataka, načelu točnosti i potpunosti osobnih podataka, načelu ograničene pohrane, načelu cjelovitosti i povjerljivosti podataka, načelu odgovornosti, načelu povjerenja i poštene obrade, načelu oportunosti (svrhe obrade), načelu obrade u neimenovanom (anonimiziranom) obliku.

Politika o zaštiti privatnosti se primjenjuje na sve usluge koje nudi Obrt, pri čemu je cilj Politike na jasan i transparentan način upoznati korisnike s postupcima obrade njihovih osobnih podataka i njihovim pravima. Prije svega, korisnici  mogu se u svakom trenutku obratiti Udruzi sa zahtjevom za izmjenu, dopunu i/ili ažuriranje podataka koji se na njih odnose, kao i odustati od dane privole i zatražiti prestanak daljnje obrade osobnih podataka.

Za obradu osobnih podataka odgovoran je: Croator, Obrt za digitalni dizajn i razvoj web stranica, Vl. Tomislav Lukić, OIB: 66849999198, Vir 23234, Put Straže 40

Kontakt podaci za zaštitu osobnih podataka:

e-mail: 

Načini prikupljanja i vrste osobnih podataka koji se prikupljaju

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi placerat gravida tellus vel tempus. Nulla fermentum orci maximus tellus semper ultrices. Nulla ultrices tortor a dolor malesua

Nunc vulputate consectetur ipsum, eget sollicitudin lorem ultricies at. Donec rhoncus sit amet sapien ut viverra. Pellentesque non elementum augue. Proin vitae malesuada tortor. Fusce sollicitudin ligula nec commodo interdum. Integer eget sollicitudin leo. Nunc non velit a dolor malesuada suscipit ac ut

Lorem Ipsum proin gravida nibh vel velit auctor aliqnean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit. Class aptent taciti sociosqu ad litora. Per cu mucius appetere neglegentur. Has ex legere accumsan indoctum. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio

  • Per cu mucius appetere neglegentur. Has ex legere
  • Sed non mauris vitae erat consequa
  • Proin neque orci, egestas
  • Praesent ac pretium ipsum, et ornare null

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi placerat gravida tellus vel tempus. Nulla fermentum orci maximus tellus semper ultrices. Nulla ultrices tortor a dolor malesua

Nunc vulputate consectetur ipsum, eget sollicitudin lorem ultricies at. Donec rhoncus sit amet sapien ut viverra. Pellentesque non elementum augue. Proin vitae malesua

Learn more:
  • Per cu mucius appetere neglegentur. Has ex legere
  • Sed non mauris vitae erat consequa
  • Proin neque orci, egestas
  • Praesent ac pretium ipsum, et ornare null

Podatci o potencijalnim korisnicima

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi placerat gravida tellus vel tempus. Nulla fermentum orci maximus tellus semper ultrices. Nulla ultrices tortor a dolor malesua

Nunc vulputate consectetur ipsum, eget sollicitudin lorem ultricies at. Donec rhoncus sit amet sapien ut viverra. Pellentesque non elementum augue. Proin vitae malesuada tortor. Fusce sollicitudin ligula nec commodo interdum. Integer eget sollicitudin leo. Nunc non velit a dolor malesuada suscipit ac ut

Lorem Ipsum proin gravida nibh vel velit auctor aliqnean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit. Class aptent taciti sociosqu ad litora. Per cu mucius appetere neglegentur. Has ex legere accumsan indoctum. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio

  • Per cu mucius appetere neglegentur. Has ex legere
  • Sed non mauris vitae erat consequa
  • Proin neque orci, egestas
  • Praesent ac pretium ipsum, et ornare null

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi placerat gravida tellus vel tempus. Nulla fermentum orci maximus tellus semper ultrices. Nulla ultrices tortor a dolor malesua

Nunc vulputate consectetur ipsum, eget sollicitudin lorem ultricies at. Donec rhoncus sit amet sapien ut viverra. Pellentesque non elementum augue. Proin vitae malesua

Learn more:
  • Per cu mucius appetere neglegentur. Has ex legere
  • Sed non mauris vitae erat consequa
  • Proin neque orci, egestas
  • Praesent ac pretium ipsum, et ornare null

Vrste prikupljanja osobnih podataka

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi placerat gravida tellus vel tempus. Nulla fermentum orci maximus tellus semper ultrices. Nulla ultrices tortor a dolor malesua

Nunc vulputate consectetur ipsum, eget sollicitudin lorem ultricies at. Donec rhoncus sit amet sapien ut viverra. Pellentesque non elementum augue. Proin vitae malesuada tortor. Fusce sollicitudin ligula nec commodo interdum. Integer eget sollicitudin leo. Nunc non velit a dolor malesuada suscipit ac ut

Lorem Ipsum proin gravida nibh vel velit auctor aliqnean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit. Class aptent taciti sociosqu ad litora. Per cu mucius appetere neglegentur. Has ex legere accumsan indoctum. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio

  • Per cu mucius appetere neglegentur. Has ex legere
  • Sed non mauris vitae erat consequa
  • Proin neque orci, egestas
  • Praesent ac pretium ipsum, et ornare null

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi placerat gravida tellus vel tempus. Nulla fermentum orci maximus tellus semper ultrices. Nulla ultrices tortor a dolor malesua

Nunc vulputate consectetur ipsum, eget sollicitudin lorem ultricies at. Donec rhoncus sit amet sapien ut viverra. Pellentesque non elementum augue. Proin vitae malesua

Learn more:
  • Per cu mucius appetere neglegentur. Has ex legere
  • Sed non mauris vitae erat consequa
  • Proin neque orci, egestas
  • Praesent ac pretium ipsum, et ornare null

Gdje se obrađuju osobni podaci

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi placerat gravida tellus vel tempus. Nulla fermentum orci maximus tellus semper ultrices. Nulla ultrices tortor a dolor malesua

Nunc vulputate consectetur ipsum, eget sollicitudin lorem ultricies at. Donec rhoncus sit amet sapien ut viverra. Pellentesque non elementum augue. Proin vitae malesuada tortor. Fusce sollicitudin ligula nec commodo interdum. Integer eget sollicitudin leo. Nunc non velit a dolor malesuada suscipit ac ut

Lorem Ipsum proin gravida nibh vel velit auctor aliqnean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit. Class aptent taciti sociosqu ad litora. Per cu mucius appetere neglegentur. Has ex legere accumsan indoctum. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio

  • Per cu mucius appetere neglegentur. Has ex legere
  • Sed non mauris vitae erat consequa
  • Proin neque orci, egestas
  • Praesent ac pretium ipsum, et ornare null

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi placerat gravida tellus vel tempus. Nulla fermentum orci maximus tellus semper ultrices. Nulla ultrices tortor a dolor malesua

Nunc vulputate consectetur ipsum, eget sollicitudin lorem ultricies at. Donec rhoncus sit amet sapien ut viverra. Pellentesque non elementum augue. Proin vitae malesua

Learn more:
  • Per cu mucius appetere neglegentur. Has ex legere
  • Sed non mauris vitae erat consequa
  • Proin neque orci, egestas
  • Praesent ac pretium ipsum, et ornare null

Gdje se pohranjuju prikupljeni podatci

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi placerat gravida tellus vel tempus. Nulla fermentum orci maximus tellus semper ultrices. Nulla ultrices tortor a dolor malesua

Nunc vulputate consectetur ipsum, eget sollicitudin lorem ultricies at. Donec rhoncus sit amet sapien ut viverra. Pellentesque non elementum augue. Proin vitae malesuada tortor. Fusce sollicitudin ligula nec commodo interdum. Integer eget sollicitudin leo. Nunc non velit a dolor malesuada suscipit ac ut

Lorem Ipsum proin gravida nibh vel velit auctor aliqnean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit. Class aptent taciti sociosqu ad litora. Per cu mucius appetere neglegentur. Has ex legere accumsan indoctum. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio

  • Per cu mucius appetere neglegentur. Has ex legere
  • Sed non mauris vitae erat consequa
  • Proin neque orci, egestas
  • Praesent ac pretium ipsum, et ornare null

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi placerat gravida tellus vel tempus. Nulla fermentum orci maximus tellus semper ultrices. Nulla ultrices tortor a dolor malesua

Nunc vulputate consectetur ipsum, eget sollicitudin lorem ultricies at. Donec rhoncus sit amet sapien ut viverra. Pellentesque non elementum augue. Proin vitae malesua

Learn more:
  • Per cu mucius appetere neglegentur. Has ex legere
  • Sed non mauris vitae erat consequa
  • Proin neque orci, egestas
  • Praesent ac pretium ipsum, et ornare null

Obaveze voditelja obrade u vezi sa sigurnošću obrade

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi placerat gravida tellus vel tempus. Nulla fermentum orci maximus tellus semper ultrices. Nulla ultrices tortor a dolor malesua

Nunc vulputate consectetur ipsum, eget sollicitudin lorem ultricies at. Donec rhoncus sit amet sapien ut viverra. Pellentesque non elementum augue. Proin vitae malesuada tortor. Fusce sollicitudin ligula nec commodo interdum. Integer eget sollicitudin leo. Nunc non velit a dolor malesuada suscipit ac ut

Lorem Ipsum proin gravida nibh vel velit auctor aliqnean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit. Class aptent taciti sociosqu ad litora. Per cu mucius appetere neglegentur. Has ex legere accumsan indoctum. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio

  • Per cu mucius appetere neglegentur. Has ex legere
  • Sed non mauris vitae erat consequa
  • Proin neque orci, egestas
  • Praesent ac pretium ipsum, et ornare null

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi placerat gravida tellus vel tempus. Nulla fermentum orci maximus tellus semper ultrices. Nulla ultrices tortor a dolor malesua

Nunc vulputate consectetur ipsum, eget sollicitudin lorem ultricies at. Donec rhoncus sit amet sapien ut viverra. Pellentesque non elementum augue. Proin vitae malesua

Learn more:
  • Per cu mucius appetere neglegentur. Has ex legere
  • Sed non mauris vitae erat consequa
  • Proin neque orci, egestas
  • Praesent ac pretium ipsum, et ornare null

Svrha prikupljanja i daljnje obrade podataka

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi placerat gravida tellus vel tempus. Nulla fermentum orci maximus tellus semper ultrices. Nulla ultrices tortor a dolor malesua

Nunc vulputate consectetur ipsum, eget sollicitudin lorem ultricies at. Donec rhoncus sit amet sapien ut viverra. Pellentesque non elementum augue. Proin vitae malesuada tortor. Fusce sollicitudin ligula nec commodo interdum. Integer eget sollicitudin leo. Nunc non velit a dolor malesuada suscipit ac ut

Lorem Ipsum proin gravida nibh vel velit auctor aliqnean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit. Class aptent taciti sociosqu ad litora. Per cu mucius appetere neglegentur. Has ex legere accumsan indoctum. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio

  • Per cu mucius appetere neglegentur. Has ex legere
  • Sed non mauris vitae erat consequa
  • Proin neque orci, egestas
  • Praesent ac pretium ipsum, et ornare null

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi placerat gravida tellus vel tempus. Nulla fermentum orci maximus tellus semper ultrices. Nulla ultrices tortor a dolor malesua

Nunc vulputate consectetur ipsum, eget sollicitudin lorem ultricies at. Donec rhoncus sit amet sapien ut viverra. Pellentesque non elementum augue. Proin vitae malesua

Learn more:
  • Per cu mucius appetere neglegentur. Has ex legere
  • Sed non mauris vitae erat consequa
  • Proin neque orci, egestas
  • Praesent ac pretium ipsum, et ornare null

Vremensko trajanje čuvanja osobnih podataka

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi placerat gravida tellus vel tempus. Nulla fermentum orci maximus tellus semper ultrices. Nulla ultrices tortor a dolor malesua

Nunc vulputate consectetur ipsum, eget sollicitudin lorem ultricies at. Donec rhoncus sit amet sapien ut viverra. Pellentesque non elementum augue. Proin vitae malesuada tortor. Fusce sollicitudin ligula nec commodo interdum. Integer eget sollicitudin leo. Nunc non velit a dolor malesuada suscipit ac ut

Lorem Ipsum proin gravida nibh vel velit auctor aliqnean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit. Class aptent taciti sociosqu ad litora. Per cu mucius appetere neglegentur. Has ex legere accumsan indoctum. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio

  • Per cu mucius appetere neglegentur. Has ex legere
  • Sed non mauris vitae erat consequa
  • Proin neque orci, egestas
  • Praesent ac pretium ipsum, et ornare null

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi placerat gravida tellus vel tempus. Nulla fermentum orci maximus tellus semper ultrices. Nulla ultrices tortor a dolor malesua

Nunc vulputate consectetur ipsum, eget sollicitudin lorem ultricies at. Donec rhoncus sit amet sapien ut viverra. Pellentesque non elementum augue. Proin vitae malesua

Learn more:
  • Per cu mucius appetere neglegentur. Has ex legere
  • Sed non mauris vitae erat consequa
  • Proin neque orci, egestas
  • Praesent ac pretium ipsum, et ornare null

Način ostvarivanja prava

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi placerat gravida tellus vel tempus. Nulla fermentum orci maximus tellus semper ultrices. Nulla ultrices tortor a dolor malesua

Nunc vulputate consectetur ipsum, eget sollicitudin lorem ultricies at. Donec rhoncus sit amet sapien ut viverra. Pellentesque non elementum augue. Proin vitae malesuada tortor. Fusce sollicitudin ligula nec commodo interdum. Integer eget sollicitudin leo. Nunc non velit a dolor malesuada suscipit ac ut

Lorem Ipsum proin gravida nibh vel velit auctor aliqnean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit. Class aptent taciti sociosqu ad litora. Per cu mucius appetere neglegentur. Has ex legere accumsan indoctum. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio

  • Per cu mucius appetere neglegentur. Has ex legere
  • Sed non mauris vitae erat consequa
  • Proin neque orci, egestas
  • Praesent ac pretium ipsum, et ornare null

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi placerat gravida tellus vel tempus. Nulla fermentum orci maximus tellus semper ultrices. Nulla ultrices tortor a dolor malesua

Nunc vulputate consectetur ipsum, eget sollicitudin lorem ultricies at. Donec rhoncus sit amet sapien ut viverra. Pellentesque non elementum augue. Proin vitae malesua

Learn more:
  • Per cu mucius appetere neglegentur. Has ex legere
  • Sed non mauris vitae erat consequa
  • Proin neque orci, egestas
  • Praesent ac pretium ipsum, et ornare null

Obrada osobnih podataka u kontekstu zaposlenja

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi placerat gravida tellus vel tempus. Nulla fermentum orci maximus tellus semper ultrices. Nulla ultrices tortor a dolor malesua

Nunc vulputate consectetur ipsum, eget sollicitudin lorem ultricies at. Donec rhoncus sit amet sapien ut viverra. Pellentesque non elementum augue. Proin vitae malesuada tortor. Fusce sollicitudin ligula nec commodo interdum. Integer eget sollicitudin leo. Nunc non velit a dolor malesuada suscipit ac ut

Lorem Ipsum proin gravida nibh vel velit auctor aliqnean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit. Class aptent taciti sociosqu ad litora. Per cu mucius appetere neglegentur. Has ex legere accumsan indoctum. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio

  • Per cu mucius appetere neglegentur. Has ex legere
  • Sed non mauris vitae erat consequa
  • Proin neque orci, egestas
  • Praesent ac pretium ipsum, et ornare null

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi placerat gravida tellus vel tempus. Nulla fermentum orci maximus tellus semper ultrices. Nulla ultrices tortor a dolor malesua

Nunc vulputate consectetur ipsum, eget sollicitudin lorem ultricies at. Donec rhoncus sit amet sapien ut viverra. Pellentesque non elementum augue. Proin vitae malesua

Learn more:
  • Per cu mucius appetere neglegentur. Has ex legere
  • Sed non mauris vitae erat consequa
  • Proin neque orci, egestas
  • Praesent ac pretium ipsum, et ornare null

Obrada osobnih podataka putem videonadzora

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi placerat gravida tellus vel tempus. Nulla fermentum orci maximus tellus semper ultrices. Nulla ultrices tortor a dolor malesua

Nunc vulputate consectetur ipsum, eget sollicitudin lorem ultricies at. Donec rhoncus sit amet sapien ut viverra. Pellentesque non elementum augue. Proin vitae malesuada tortor. Fusce sollicitudin ligula nec commodo interdum. Integer eget sollicitudin leo. Nunc non velit a dolor malesuada suscipit ac ut

Lorem Ipsum proin gravida nibh vel velit auctor aliqnean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit. Class aptent taciti sociosqu ad litora. Per cu mucius appetere neglegentur. Has ex legere accumsan indoctum. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio

  • Per cu mucius appetere neglegentur. Has ex legere
  • Sed non mauris vitae erat consequa
  • Proin neque orci, egestas
  • Praesent ac pretium ipsum, et ornare null

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi placerat gravida tellus vel tempus. Nulla fermentum orci maximus tellus semper ultrices. Nulla ultrices tortor a dolor malesua

Nunc vulputate consectetur ipsum, eget sollicitudin lorem ultricies at. Donec rhoncus sit amet sapien ut viverra. Pellentesque non elementum augue. Proin vitae malesua

Learn more:
  • Per cu mucius appetere neglegentur. Has ex legere
  • Sed non mauris vitae erat consequa
  • Proin neque orci, egestas
  • Praesent ac pretium ipsum, et ornare null

GDPR i kolačići

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi placerat gravida tellus vel tempus. Nulla fermentum orci maximus tellus semper ultrices. Nulla ultrices tortor a dolor malesua

Nunc vulputate consectetur ipsum, eget sollicitudin lorem ultricies at. Donec rhoncus sit amet sapien ut viverra. Pellentesque non elementum augue. Proin vitae malesuada tortor. Fusce sollicitudin ligula nec commodo interdum. Integer eget sollicitudin leo. Nunc non velit a dolor malesuada suscipit ac ut

Lorem Ipsum proin gravida nibh vel velit auctor aliqnean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit. Class aptent taciti sociosqu ad litora. Per cu mucius appetere neglegentur. Has ex legere accumsan indoctum. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit. Duis sed odio sit amet nibh vulputate cursus a sit amet mauris. Morbi accumsan ipsum velit. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor a ornare odio

  • Per cu mucius appetere neglegentur. Has ex legere
  • Sed non mauris vitae erat consequa
  • Proin neque orci, egestas
  • Praesent ac pretium ipsum, et ornare null

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi placerat gravida tellus vel tempus. Nulla fermentum orci maximus tellus semper ultrices. Nulla ultrices tortor a dolor malesua

Nunc vulputate consectetur ipsum, eget sollicitudin lorem ultricies at. Donec rhoncus sit amet sapien ut viverra. Pellentesque non elementum augue. Proin vitae malesua

Learn more:
  • Per cu mucius appetere neglegentur. Has ex legere
  • Sed non mauris vitae erat consequa
  • Proin neque orci, egestas
  • Praesent ac pretium ipsum, et ornare null

Preko 1000 zadovoljnih klijenata

Posjetite nas i uvjerite se sami

woman-p-02
"This place is so peaceful and wonderful. People are so gentile and friendls. Love."
Andrea Juretić

Planinarski Dom Skrad

man-p-01
"Cosy place. Ideal for large group of friends"
Mateo Klarin

Planinarski Dom Skrad

woman-p-01
"Velik izbor i fina hrana. Ugodan ambijent i ljubazno osoblje."
Božica Jurković

Restoran Tron

man-p-02
"Ugodno mjesto. Ljubazni domaćini. Hrana za pohvalu. Pristupačne cijene."
Stipo Križanović

Restoran Tron

woman-p-03
"Čarobno i jako mirno i tiho. Odmor za dusu."
Matea Kovačević

Robin's Hood

man-p-03
"Mjesto gdje smo bili prvi puta.. Jedna veća grupa vatrogasaca s izleta... Sve što smo dogovorili to smo doista dobili. Vrlo uslužan mladi konobar.."
Svemir Vojnović

Restoran Tron

woman-p-04
"Lijepa priroda. Preporuke za dom, ljudi su bas korektni i bilo nam je lijepo"
Marina Baričević

Planinarski Dom Skrad

man-p-04
"Išao sam u sklopu momačke i provod je bio odličan. Odgovorne osobe su razumne i pristojne. Pogodno je za veće grupe."
Pavle Poplašen

Planinarski Dom Skrad

Počni pisati i stisni "Enter" da počneš tražiti

Shopping Cart